Haller og jellesen

Haller & Jellesen består af Jesper Haller og Hanne Levy Jellesen. Vi skaber kurser med den fælles profil, at de skal være lærerige, øjenåbnende og sjove at deltage i. Uanset hvilket kursus du vælger, får du ny viden, nye vinkler og masser af kreativ inspiration.


Vi fotograferer også  - dels som led i kursusudviklingen, dels med udstillings- og konkurrenceformål.


Jesper Haller er uddannet journalist og selvlært dramatiker og fotograf.  Se Jespers billeder her.  Jesper har mange års erfaring som bl.a. informationschef og redaktør i en række større organisationer som Kræftens Bekæmpelse, Ældre Sagen, Lægeforeningen og TI.


Hanne Levy Jellesen er uddannet cand. merc.,  proceskonsulent, certificeret stresscoach og har en almen voksenpædagogisk grunduddannelse. Hanne har arbejdet som chefkonsulent i Djøf med bestyrelsesbetjening som ansvarsområde,  har gennem en årrække taget hundredvis af medarbejderportrætter og har som coach haft over 1000 individuelle samtaler om det, der giver energi og det, der dræner i arbejdslivet. Hanne har endvidere arbejdet som freelance  håndarbejdsdesigner for ugebladet 'Hendes Verden'.


Hanne  deltager under eget navn  i nationale og internationale fotokonkurrencer.  Se de antagne billeder her. 


Vi har siden marts 2019 udstillet i Teaterhusets foyer i København, på den kuraterede udstilling på Spirefestivalen ved Holbæk, i Christianshavns Beboerhus og ved ’Den Nationale’ - også kaldet DM i fotografi, arrangeret af Selskabet for Dansk Fotografi. I oktober var vi  repræsenteret på Trierenbergs Verdensudstilling i Linz, Østrig.


I 2019 fik vi tilsammen antaget 45 billeder ved Trierenberg Super Circuit - The Worlds Largest  Foto Art Contest - og blev tildelt en guldmedalje i kategorien 'Music and dance'. Vores billedserie 'Nora' blev desuden tildelt  en bronzemedalje ved 'Den Nationale'


Her kan du se de billeder, vi i fællesskab fik antaget på Trierenberg og  'Den Nationale' i 2019.