Haller & jellesen

Haller & Jellesen består af Jesper Haller og Hanne Levy Jellesen. Vi skaber kurser med den fælles profil, at de skal være lærerige, øjenåbnende og sjove at deltage i. På vores weekendkurser får du ny viden, nye vinkler og masser af kreativ inspiration.

Alle kurser er dog for tiden aflyst på grund af covid19.


Vi arbejder selv kreativt og har vundet priser for det. 

I 2019 blev vi tildelt guldmedalje i verdens største konkurrence for fotografisk kunst; Trierenberg og bronzemedalje ved DM i foto.


I 2020 blev vi tildelt et fælles dommerdiplom ved DM i foto samt en bronzemedalje ‘NSFF Bronze Monochrome’ og et diplom ‘FIAP Ribbon Monochrome’ ved  ‘Nordic International Digital Circuit 2020’.


Her kan du se de billeder, vi i fællesskab har fået antaget til udstilling.  

IMG_0179
PA140452-1-denoise copy
PA140405-1-denoise copy

Jesper Haller er uddannet journalist, selvlært dramatiker og fotograf.  Se Jespers billeder her.  Jesper har mange års erfaring som bl.a. informationschef og redaktør i en række større organisationer som Kræftens Bekæmpelse, Ældre Sagen, Lægeforeningen og TI.


Hanne Levy Jellesen er uddannet cand. merc.,  proceskonsulent, certificeret stresscoach og har en almen voksenpædagogisk grunduddannelse. Hanne arbejder som HR-konsulent, har gennem en årrække taget hundredvis af medarbejderportrætter og har som coach haft over 1000 individuelle samtaler om det, der giver energi og det, der dræner i arbejdslivet.

Hanne  deltager under eget navn  i nationale og internationale fotokonkurrencer. 

Se Hannes billeder her

Vi har siden 2019 udstillet i Teaterhusets foyer i København, på den kuraterede udstilling på Spirefestivalen ved Holbæk og i Christianshavns Beboerhus. I oktober 2019 var vi  repræsenteret på Trierenbergs Verdensudstilling i Linz, Østrig med 45 billeder ialt.

Hanne designer også mandala inspirerede smykker i orkis. I vores  grundbog: "Bløde smykker" kan du lære teknikken. Se mere her.