Haller & jellesen

Mindful Fotografering - nærvær for aktiveMange oplever, at de får mere og mere travlt og har svært ved at finde ro og glæde i hverdagen. Med vores koncept kan du give dig selv glæde, pause og fokus - når som helst og hvor som helst.


Vi har videreudviklet en internationalt anerkendt metode, der bruger fotografering til hurtigt at nå en mindful tilstand af nærvær, ro og glæde. Det er nemt, sjovt og overskueligt i en travl hverdag.


Helt konkret foregår det ved, at man fotograferer med særlige temaer og en særlig proces. Når man eksempelvis går ud og kikker efter en ganske bestemt farvekombination, bliver man meget hurtigt nærværende i nuet.


At fotografere på en mindful måde er både stressforebyggende og energigivende - viser videnskabelige undersøgelser.

red 20190920_103933
_DSF5343
_DSF4307 komp

I Mindful Fotografering kan man sagtens bruge mobiltelefonen, som jo altid er ved hånden.  Der er ikke fokus på fototeknik.


Vi udbyder p.t. Mindful Fotografering som 2-4 timers oplæg inkl. øvelser, temadag, kursus eller som en række gå-hjem møder med praktiske øvelser.


Her kan du læse mere om Mindful Fotografering i virksomheder og se et program for en temadag for en afdeling.

Aktuelle kurser:


Den 7. og 8. marts i Greve i Aktivitetshuset Olsbækken - du kan tilmelde dig via linket her.


Den 22. - 29. marts på Tenerife - tilmelding via linket her.


Den 18. - 19. april i Roskilde, Oplysningens Hus -  tilmeld dig via linket her.

Billederne nedenfor er inspireret af de 8 temaer i Mindful Fotografering. 

Her kan du læse om, hvordan Mindful Fotografering kobler sig til mindfulness.

Det siger kunderne:


'Jeg har aldrig prøvet at gå så tæt på mine motiver før, og resultatet er meget flotte, rolige billeder, der er meget mere spændende end dem, jeg plejer at tage'  - Anne Mette


'Kurset har givet mig en forståelse for, hvorfor jeg fotograferer som jeg gør, og hvorfor det gør mig glad. Jeg kunne godt finde på at give mig selv fotoopgaver fra temaerne fremover, for eksempel et tema om ugen. Godt sammensat kursus med både oplæg og øvelser, hvor man kunne prøve det af i praksis' - Mette


'Jeg tager allerede mange billeder. Kurset her vil få mig til at nyde det endnu mere - og med god samvittighed: Fotograferingen har fået en værdi i sig selv, fordi den skaber ro for mig' - Erika


'Jeg kan nu se, hvorfor jeg tager de billeder, jeg tager. Når jeg genser dem, husker jeg de følelser, jeg havde. Kurset har samtidig givet mig fokus på temaer, jeg ikke har været opmærksom på at bruge bevidst før - som mønstre, farver og wabi-sabi. Jeg glæder mig rigtig meget til at dykke endnu længere ned i emnerne. Det har været meget inspirerende at gå ud og fotografere med et tema.

Det virker også godt at gå sig fri af tankerne med mindfulness værktøjerne' - Margit


'Vi har været rundt om mange ting, der satte tanker i gang. Jeg blev blandt andet interesseret i at arbejde med tekstur og gøre mere ud af lys og skygge i mine billeder' - Jan


‘Utroligt inspirerende,; rolig tilgang til omverdenen med et nyt perspektiv og udgangspunkt’ – Britt Marie


'Masser af glæde og nye vinkler, helt uden præstationskrav’ – Sofie


‘Sjov – og alligevel seriøs – dag fyldt med inspiration’ – Povl


‘Det var interessant og gav ro at fotografere med temaerne, og jeg er vild med temaet om wabi-sabi’ – Nina 


‘Jeg så pludselig mine omgivelser på en helt ny måde’ – Lis 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend